اگر لپ تاپ شما دارای پورت Thunderbolt 3 است، به شما تبریک می گویم که می توانید یک کارت گرافیک خارجی به لپ تاپ خود اضافه کنید. و همچنین می توانید یک پورت USB Type-C را به ایستگاه داک گرافیک متصل کنید تا یک کارت گرافیک خارجی را در رایانه خود قرار دهید.
لپ تاپ های ایسوس
این روزها اکثر لپ تاپ ها پردازنده گرافیکی خود را در داخل CPU دارند، بنابراین می توانید کارت گرافیک لپ تاپ خود را ارتقا دهید. اما صادقانه بگویم، این ارتقا سزاوار تلاش شما نیست زیرا دارای معایب برجسته ای است.
همچنین باید حافظه آزاد در GPU شما برای پردازش داده ها وجود داشته باشد. و لپ تاپ شما برای این منظور به درگاه USB Type-C نیز نیاز دارد. این پورت امکان انتقال سریع اطلاعات یعنی 40 گیگابیت در ثانیه را فراهم می کند.
مراحل اتصال یک کارت گرافیک خارجی
کارت گرافیک پردازنده ای است که برای مدیریت گرافیک های سه بعدی فیلم ها طراحی شده است. این همچنین وظیفه پردازش تصاویر، رنگ ها، جلوه های حرکتی و غیره را در لپ تاپ یا رایانه شما بر عهده دارد.
کارت های یکپارچه که به آنها کارت آنبرد نیز گفته می شود در مادربرد تعبیه شده و کارت مجزا به مادربرد وصل می شود. کارت های گسسته قدرتمندتر از کارت های یکپارچه هستند.
اینها مراحلی هستند که باید برای افزودن یک کارت گرافیک خارجی دنبال کنید، اما به یاد داشته باشید که این برای اهداف بازی نیست. این فقط به شما یک خروجی گرافیکی اضافی می دهد که می تواند به شما در رانندگی یک مانیتور خارجی بر روی صفحه نمایش داخلی لپ تاپ کمک کند.
لپ تاپ های توانمند برای ارتقاء کارت گرافیک
متاسفم که می گویم لپ تاپ های لنوو از تعویض کارت گرافیک پشتیبانی نمی کنند. علاوه بر این، برای پشتیبانی از پروتکل PCI-E برای اتصال کارت گرافیک موبایل به یک پورت USB Type-C نیاز دارید.
نتیجه
اگر لپتاپ خود را برای این منظور باز کنید، پیشنهاد گارانتی از بین میرود، همچنین GPU در محدوده هسته i7 کار میکند، بنابراین این امکان وجود دارد که ارتقا آنطور که میخواهید کار نکند. بنابراین، من به شما پیشنهاد می کنم یک لپ تاپ جدید بخرید و به آن مارک های لپ تاپ نیز اشاره می کنم.
در میان گیمرهای لپ تاپ، متداول ترین سوال این است:میشه کارت گرافیک لپ تاپ رو عوض کرد؟”
کارت گرافیک گسسته یک کارت گرافیک مستقل است که به شکاف مادربرد یا یک تراشه GPU جداگانه متصل می شود. این در تضاد با گرافیک یکپارچه است.
تفاوت بین کارت گرافیک یکپارچه و گسسته
کارت گرافیک وظیفه پردازش تصاویر را بر عهده دارد. کارت گرافیک به این صورت کار می کند که داده ها را از CPU گرفته و فیلتر می کند و پس از پردازش، تصویری از آن داده ها را روی صفحه نمایش می دهد. تصاویری که روی صفحه نمایش میگیرید از نقاط کوچکی تشکیل شدهاند که پیکسل نامیده میشوند.
آیا می توان کارت گرافیک را در لپ تاپ تغییر داد؟
پاسخ آن می تواند شما را آزار دهد، اما صادق بودن به معنای گفتن این حقیقت تلخ است که در بیشتر موارد پاسخ یک نه بزرگ است. این به این دلیل است که شما می توانید کارت گرافیک را در لپ تاپ فقط با ارتقاء GPU (واحد پردازش گرافیکی) به محدوده بالاتر ارتقا دهید. و مشکل اینجاست که GPU به مادربرد متصل است و نمی توان آن را حذف کرد.
در بحث بالا به طور خلاصه اشاره کردم که چگونه می توانید کارت گرافیک لپ تاپ خود را تغییر یا ارتقا دهید اما در ارتقای کارت گرافیک معضلات بیشتری وجود دارد. هر لپ تاپ یا کامپیوتری از این پشتیبانی نمی کند. و انجام این کار می تواند واحدهای عملکردی دستگاه شما را مخدوش کند. بنابراین، من به شما پیشنهاد میکنم یک لپتاپ جدید با عملکرد و بازی بالاتر بخرید.